Sika®Lock-1243 TL Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika®Lock-1243 TL közepesen magas szilárdságú, általános célú tixotróp kivitelű anaerob csavarrögzítő, mely a levegő kizárása mellett a fém felületek között köt meg.Minden metrikus és egyéb menet rögzítésére alkalmas véd a vibrációból adódó lelazulás ellen, tömíti a menetet.

Alkalmazási terület
A Sika®Lock-1243 TL alkalmas a legtöbb normál és nagymenethez. Tipikusan szerelőcsavarok és burkolóelem rögzítéseknek használatos.
A termék magas viszkozitása megakadályozza a kifolyást, kicsepegést a szerelés után. A Sika®Lock-1243 TL a felületen elvisel kismennyiségű olajfilmet, de természetesen a tiszta felületeken jobb eredményt lehet elérni.
A Sika®Lock-1243 TL használata nem javasolt egyes feszültségi repedésre hajlamos műanyagelem beépítésénél.
Vissza a lista tetejére

Sika®Lock-1272 TL Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika®Lock-1272 TL magas szilárdságú, magas viszkozitású, magas alkalmazási hőmérsékletű anaerob csavarrögzítő, mely a levegő kizárása mellett a fém felületek között köt meg. Minden metrikus és egyéb menet rögzítésére alkalmas véd a vibrációból adódó lelazulás ellen, tömíti a menetet.

Alkalmazási terület
A Sika®Lock-1272 TL alkalmas a legtöbb normál és nagymenethez. Tipikusan szerelőcsavarok és burkolóelem rögzítéseknek használatos. A termék magas viszkozitása megakadályozza a szerelés utáni kicsepegést. A Sika®Lock-1272 TL használható, ahol magas hőmérsékletálló és felhordási szempontból magas viszkozitású csavarbiztosító anyag szükséges. A Sika®Lock-1272 TL használata nem javasolt egyes feszültségi repedésre hajlamos műanyagelem beépítésénél.
Vissza a lista tetejére

Sika®Lock-1577 PS Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika®Lock-1577 PS egy komponensű közepes szilárdságú, tixotróp kivitelű anaerob csőmenet tömítő, mely a levegő kizárása mellett a fém felületekkel történő érintkezés hatására köt meg. Véd a vibrációból adódó lelazulás ellen, tömíti a csőmenetet.

Alkalmazási terület
Sika®Lock-1577 PS közepes és nagy menetemelkedésű csőmenetek tömítésére és biztosítására kifejlesztett anaerob anyag. 15-80 mm-es átmérőig alkalmazható. Viszonylag könnyen bontható.
A Sika®Lock-1577 PS-sel bevont menetet 15 percen belül össze kell csavarozni, és nyomatékra kell húzni, mivel az anyag kezdeti szilárdságát ekkor éri el.
20 perc után 2 bar nyomással terhelhető, de csak a teljes átkötés után lehet terhelni.
A Sika®Lock-1577 PS használata nem javasolt egyes feszültségi repedésre hajlamos műanyagok beépítésénél.
Vissza a lista tetejére

Sika®Lock-1603 RT Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika®Lock-1603 RT egykomponensű, körkörösen illeszkedő felületek nagyon magas szilárdságú ragasztására kifejlesztett, anaerob ragasztóanyag, mely a levegő kizárása mellett a fém felületek között köt meg. Sika®Lock-1603 RT alkalmas a kötés szilárdságának növelésére mind rásajtolt, mind illesztett kötések esetén.

Alkalmazási terület
A Sika®Lock-1603 RT alkalmas nagyszilárdságú tengely/agy kötésekhez, kis réskitöltési hatással. A gépelemeken lévő vékony olajfilmet elviseli.
Tipikusan fogaskerék, tengelyek, csapágyházak ragasztására használatos.
A Sika®Lock-1603 RT használata nem javasolt egyes feszültségi repedésre hajlamos műanyagelem beépítésénél.
Vissza a lista tetejére

Sika®Lock-2 GEL EC Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika®Lock-2 GEL EC nagyon magas viszkozitású etil-ciánakrilát bázisú ragasztóanyag. Cseppenésmentes kivitel, kiválóan tapad az alapfelületek széles skáláján.

Alkalmazási terület
A Sika®Lock-2 GEL EC speciálisan magas szilárdságú, általános felhasználású ragasztóanyag fémek, műanyagok, gumi és egyéb felületek nagyon gyors ragasztására. A gél formula lehetővé teszi, hogy porózus felületen, mint pl. kerámia, vagy gyengén összenyomott felületek között használjuk. Szintén a gél kivitel miatt alkalmas függőleges felületeken történő alkalmazásra, cseppenés nélkül.
Vissza a lista tetejére

Sika®Lock-2020 PR Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika®Lock-2020 PR alacsony viszkozitású etil-ciánakrilát bázisú nagyon gyors kötésű, magas szilárdságú ragasztóanyag, gumi és műanyag felületekre.

Alkalmazási terület
A Sika®Lock-2020 PR a legtöbb gumi és műanyag ragasztására alkalmas magas szilárdságú, ragasztóanyag. A ragasztásra kerülő elemeknek szorosan illeszkedniük kell.
Vissza a lista tetejére

Sika®Lock-4070 CL Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika®Lock-4070 CL oldószer alapú (éghető) tisztító folyadék, amely maradék nélkül elpárolog az alapfelületekről.

Alkalmazási terület
A Sika®Lock-4070 CL alkalmas általános tisztításra, zsírtalanításra, ragasztásra kerülő felületeken, berendezéseken, készülékeken.
Vissza a lista tetejére

Sika Primer-Kemi