Sika® Aktivator Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika® Aktivator tapadásjavító aktiváló anyag. Speciálisan különböző Sika poliuretán ragasztókkal történő járműüveg ragasztáshoz, az ott előforduló ragasztási felületek előkészítéséhez kifejlesztett tisztítófolyadék.

Alkalmazási terület
A Sika® Aktivator alkalmas üvegen, kerámiaszegélyes és előre felvitt poliuretán szegélyes üvegen, elvágott poliuretán ragasztófelületen, lakkokon a ragasztási alapfelületek előkészítésére.
Vissza a lista tetejére

Sika® Cleaner P Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika® Cleaner P szerves oldószer bázisú tisztítóanyag nem porózus felületekhez.

Alkalmazási terület
A Sika® Cleaner P használható idegen anyagok és szennyeződések eltávolítására, amilyenek pld. zsírok, olajok, por a következő nem porózus felületekről: porlakkozott és PVDF-bevonatú fémek, műanyagok a tömítés vagy ragasztási művelet előtt.
Vissza a lista tetejére

Sika® Cleaner-205 Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika® Cleaner-205 alkoholos tisztító oldat tapadásaktiváló anyaggal. Sikaflex® termékekkel történő tömítés és ragasztás előtt a felületek tisztítására alkalmas.

Alkalmazási terület
A Sika® Cleaner-205 tisztításra és aktiválásra használható a következő nem porózus felületeken: fémek, műanyagok, kerámiák, lakkozott alapfelületek.
Vissza a lista tetejére

Sika® HandClean Alkalmazhatóság Termékleírás
Magas minőségű kéztisztító kendő.

Alkalmazási terület
A Sika® HandClean olyan kéztisztító kendő, amely eltávolítja a különböző poliuretán ragasztókat és primereket. A bőrt nem szárítja ki.
Vissza a lista tetejére

Sika® Primer-206 G+P Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika® Primer-206 G+P fekete, légnedvesség hatására megkötő folyadék, amely közvetlen üvegragasztások ragasztási felületeinek előkészítéséhez használható, a Sika® szélvédőragasztók felhordását megelőzően.

Alkalmazási terület
A Sika® Primer-206 G+P a ragasztóanyag tapadásának javítása érdekében használható üvegen és kerámiaszegélyes üvegen. A Sika® Primer-206 G+P használható más alapfelületeken is, mint pld. műanyagokon és néhány fém felületen.
Vissza a lista tetejére

Sika® Tooling Agent Alkalmazhatóság Termékleírás
Simítófolyadék nyitott fugák eldolgozásához

Alkalmazási terület
A Tooling Agent simítófolyadék mely alkalmas a frissen bedolgozott Sikaflex® tömítő-ragasztóanyagok felületének elsimítására. A Tooling Agent nem oldja fel a tömítő és ragasztóanyagot, és nem hagy filmszerű bevonatot a felületen.
Vissza a lista tetejére

Sika®CleanGlass Alkalmazhatóság Termékleírás
A Sika®-CleanGlass nem porózus felületekhez használható alkohol bázisú üvegtisztító folyadék. A Sika®-CleanGlass alkalmas ujjlenyomatok, csapadék és általános szennyeződések eltávolítására. A termék nem hagy szennyeződést a felületen, ennek köszönhetően használata egyszerű és nincs szükség a szélvédő újbóli fényesítésére.

Alkalmazási terület
A Sika®-CleanGlass üvegfelületek tisztításhoz lett kifejlesztve. Ezen kívül használható nem porózus anyagok felülettisztításához is.
Vissza a lista tetejére

Sika Primer-Kemi