Sikaflex-256 Alkalmazhatóság A Sikaflex®-256 New primermentes, 1 komponensű poliuretán szélvédőragasztó. Pasztaszerű állaga miatt használata egyszerű, a levegő nedvességtartalmának hatására köt ki. A Sikaflex®-256 New hosszú bőrösödési időt biztosít, ezért alkalmazása egyenletes biztonságot nyújt használójának meleg időjárási viszonyok között is.

A Sikaflex®-256 New a javítóiparban használható szélvédő és üvegragasztó. Ez a termék csak professzionális szakemberek számára alkalmas. A Sikaflex®-256 New autóüvegezéstől eltérő alkalmazása esetén az adott alapfelületen és az adott környezeti körülmények között teszteket kell végezni a megfelelő tapadás és anyag összeférhetőség érdekében.
Vissza a lista tetejére

Sikaflex-256 szett Alkalmazhatóság -1 db Sikaflex-256 kartus 300ml
-2 db Sika Aktivator Pad
-1 db Sika Primer-206 G+P Stix
-Szélvédőkivágó drót
-Kinyomócsőr
-Használati utasítás Vissza a lista tetejére

Sikaflex®-265 Alkalmazhatóság A Sikaflex®–265 magas minőségű, rugalmas, réskitöltő hatású 1 K poliuretán ragasztó, amely a levegő nedvességének hatására magasan terhelhető elasztomerré köt meg. Acél és beton felületeken.

A Sikaflex®-265 mind a jármű építésekor, mind a javítóiparban használható szélvédő és üvegragasztó. Amennyiben a beragasztásra kerülő többrétegű biztonsági üvegen fűtőszálakat, vagy antennát helyeztek el, kérjük lépjen kapcsolatba a Sika műszaki szolgálatával. A Sikaflex®-265 felülete nagyon finomra elsimítható. A ragasztóanyag speciális stabilizáló adalékokat tartalmaz, így alkalmas külső UV-által igénybe vett külső fugázásokra is.
Kiszerelés: 600ml Vissza a lista tetejére

SikaTack-Drive (New Formulation) szett Alkalmazhatóság -1 db SikaTack-Drive(New Formulation) kartus 300 ml
-2 db Sika Aktivator Pad
-1 db Sika Primer-206 G+P Stix
-Szélvédőkivágó drót
-Kinyomócsőr
-Használati utasítás
Vásárolja meg webáruházunkban

Vissza a lista tetejére

SikaTack®-Drive (New Formulation) Alkalmazhatóság A SikaTack®-Drive (New Formulation) gyorskötésű, hidegen fel-dolgozható 1 komponensű poliu-retán szélvédőragasztó, amely 2 órás műhelyelhagyási időt biztosít (Safe Drive-Away Time) 2 légzsákkal. Az értékek US FMVSS 212 / 208 szabvány szerint a biztonsági övek becsatolása nélkül mértek és érvényesek.A SikaTack®-Drive (New Formulation) speciálisan az autóüvegező ipar számára kifejlesztett szélvédőragasztó.A SikaTack®-Drive (New Formulation) ideális mobil, valamint műhelyben történő üvegezésekhez is.
Ez a termék csak professzionális szakemberek számára alkalmas. A SikaTack®-Drive (New Formulation) autóüvegezéstől eltérő alkalmazása esetén az adott alapfelületen és az adott környezeti körülmények között teszteket kell végezni a megfelelő tapadás és anyag összeférhetőség érdekében.
Vásárolja meg webáruházunkban

Vissza a lista tetejére

SikaTack®-MOVE Transportation Alkalmazhatóság A SikaTack®-MOVE Transportation gyorskötésű, melegítést nem igénylő, rugalmasra megkötő, 1 komponensű poliuretán szélvédő-ragasztó. A SikaTack®-MOVE Transportation nagyon magas kezdeti szilárdsággal rendelkezik. Speciálisan buszok, kamionok, vonatok nagy méretű üvegeinek beragasztására lett kifejlesztve. Kiváló állékonyságú, hosszú nyitott idejű ragasztó, mely különösen alkalmas nagy és nehéz üvegekhez. Emellett ugyanezen termék használható külső fugázásra is, ahol rendkívüli időjárás és tisztítószer ellenálló képességet mutat.
A SikaTack®-MOVE Transportation alkalmas haszonjárművek és vasúti járművek üvegeinek beépítésére, hézagok fugázására javítóipari körülmények között.
Kiszerelés: 600 ml Vissza a lista tetejére

Sika Primer-Kemi