Építési ragasztók felhasználása

Építkezésbe kezdett és már a végén jár, de vannak még apróbb munkálatok a készülő lakásban, amelyekhez építési ragasztóra van szüksége? Néhány dolog javításra szorul otthonában és szeretne precíz, tartós megoldást a felületek illesztésére?


Válassza építési ragasztóink egyikét, melyekkel tartós eredményeket érhet el a nehezen hozzáférhető felületek ragasztásakor is!

Az építési ragasztó otthonunk számtalan területén felhasználható, legyen szó az ajtók belső lemezeléseiről, a küszöbökről vagy az oszlopok illesztéséről. Az építési ragasztók fehér/áttetsző színükkel nem hagynak látható nyomot a felületragasztás során. A fém és PVC anyagokon is jó tapadással bírnak, így akár autók karosszéria elemeit is ragaszthatjuk velük. Az építési ragasztók remekük ellenállnak a környezet és az időjárás viszontagságainak, így a gépjárművel történő utazás során a kőfelverődéstől is védenek egyes típusai.

Ha Önnek is építési ragasztóra lenne szüksége apróbb munkálatokhoz, autó karosszéria elemeinek ragasztásához, tekintse meg webáruházunk kínálatát!

Hírek | Hírarchívum
Sika Primer-Kemi